Byggvask

Byggvask

Vi utfører byggvask i ferdigstilte nybygg og byggrengjøring av boliger, borettslag og sameier. I tillegg foretar vi også kontinuerlig bygg renhold underveis i byggeprosessen.

Før nye eiere kan flytte inn må bygget være tilfredsstillende rengjort etter alle forskrifter. Vi utfører en grundig byggvask og gjør bygget klar for overtagelse og innflytting. Superservice AS er en god samarbeidspartner underveis i prosessen og tilbyr skreddersydde løsninger for byggvask. Vårt renholdsfirma både for private, bedrifter og entreprenør/håndverkers firma på Østlandet. Alt fra rydding underveis i byggeprosessen til avsluttende byggrengjøring. Ingen prosjekter er for store eller for små, vi skal alltid levere tjenester av god kvalitet til avtalt tid.

Byggvask| Motta pristilbud

Byggrengjøring gjennom Superservice AS gjør at vi gjennomfører en omfattende renhold etter ditt byggeprosjekt. Vi setter prikken over i-en på ditt nybygg, ombygging eller oppussing.
Fyll ut vårt kontaktskjema under og motta pristilbud på byggvask.

Henvendelse for byggvask

1 + 15 =

Byggvask Østfold, Oslo og Viken

Vi utfører byggvask i forbindelse med nybygg, for bedrifter og håndverksfirma på Østlandet. Enten du trenger hjelp til byggvask i Østfold, Oslo eller et annet sted i Viken området, vi hjelper deg gjerne. I tillegg gjør vi bygg rengjøring og fjerner avfall for privatpersoner som har pusset opp og renovert boligen. Vask av bygg før overlevering til kjøper eller underveis i prosessen.

Vanligvis er dette punkter vi inkluderer i en byggvask men vi er selvsagt fleksible etter kundens ønsker og behov.

  • Fjerning av tape og malermatter og gulvbeskyttelsespapir
  • Tørking og vasking av alle overflater
  • Støvsuging
  • Vasking av tekniske rom
  • Tørking og vask av eventuell innredning
  • Vindusvask
  • Vask av lister, dører og karmer

Byggrengjøring underveis i byggeprosessen er viktig for å holde byggeplassen ren og ryddig mens arbeidet pågår. Med byggrengjøring fra oss bidrar vi til at det er økt trivsel på arbeidsplassen slik at det bedrer arbeidsmiljøet og effektiviteten.

Brakkevask

Brakkevask

I tillegg til byggvask tilbyr Superservice AS brakkevask av spisebrakker, kontorbrakker og store brakkerigger.  Brakker fungerer som et funksjonelt oppholdsrom for ansatte fra første byggestart og videre helt til byggingen er ferdig. Brakkerengjøring er viktig for å øke trivsel, redusere sykefravær og redusere smitterisiko for deres ansatte.

Kontakt oss for brakkerenhold

Ta kontakt med oss under for et uforpliktet tilbud så finner vi i samråd ut hva og hvordan vi best mulig kan hjelpe til med brakkevask under prosjektet dere har. Vi utfører brakkerenhold, skuring og polering i Østfold, Oslo og Viken.