Kontakt oss

Har du noen spørsmål om et eksisterende kundeforhold eller ønsker et pristilbud på noen av våre tjenester? Dette hjelper vi deg gjerne med! Du kan kontakte oss i Superservice AS på flere måter. Har du et hasteoppdrag eller ønsker et raskt pristilbud kan du ringe vår vakttelefon mandag til fredag fra 07.00 til 19.00:

922 77 646

Rekker vi ikke å svare din samtale kan du sende oss en sms så vi ringer vi deg opp igjen ved første anledning.

For andre spørsmål, benytt gjerne vår kontaktskjema under. Vi tilbyr gratis befaring og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Offentlig godkjent renholdsfirma

Superservice AS er et offentlig godkjent renholdsfirma gjennom Arbeidstilsynet og våre tjenester er anbefalt av både utbyggere og eiendomsmeglere. Vi sikrer at du får en trygg og sikker vasketjeneste hos et av beste renholdsfirma. Alle våre tjenester leveres naturligvis med høyeste krav til kvalitet og service.

 

Kontakt oss
godkjent-renholdsfirma

Kontaktskjema

3 + 8 =

Om Superservice AS

Superservice er et selskap som leverer renhold- og servicetjenester til private og bedrifter. Når du velger oss skal du være trygg på at vi leverer som avtalt, både i forhold til kvalitet og pris.

  • Hos oss kan du betale med sikre betalingsmetoder, som for eksempel Vipps eller bankterminal.
  • Alle våre medarbeidere får opplæring og setter kvalitet høyt i sitt arbeid
  • Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov

Våre renholdstjenester er tilpasset i samarbeid med kunden for å oppnå best mulig resultat. Enten du trenger hjelp med en flyttevask eller kontorvask, ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Våre renholdstjenester

Vi har et bredt spekter av tjenester innen renhold. Vi kan tilby alt fra flyttevask til mer periodisk renhold (kontorvask, vinduspuss, trappevask etc.) for bedrifter, private og eiendomsselskaper. Dette gjør at vi enkelt kan skreddersy løsninger som passer for hver enkelt kunde. Trenger du vaskehjelp til å vaske ned et lokale etter en fest eller kanskje nedvask av kontorlokalene etter utflytting? Vi tilbyr alt fra engangsoppdrag til faste renholdsavtaler.

  • Engangsoppdrag etter avtale
  • Visningsvask før boligfoto og visning
  • Flyttevask
  • Kontorrengjøring
  • Renhold av butikker og lagerlokaler
  • Byggvask og brakkevask

Områder hvor vi jobber

Vi holder til i Østfold og utfører renholdstjenester over hele Østlandet; Askim, Fredrikstad, Halden, Moss, Mysen, Sarpsborg, Oppegård, Ski, Langhus, Kolbotn, Oslo.