Om oss

Superservice AS er familiebedrift og profesjonell totalleverandør av renholdstjenester. Vårt hovedkontor ligger på Tomter i Østfold og vi jobber på Østlandet (Oslo & Viken). Vårt renholdsfirma er kjent for kvalitetstjenester og høy kundetilfredshet. Uansett hvilken vaskehjelp du ønsker garanterer vi at vi strekker oss langt for å overgå deres forventninger. Våre renholdstjenester er tilpasset den enkelte kundens behov, krav og ønsker og vi er opptatt av fornøyde kunder.

Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering som øker trivsel på arbeidsplassen, øker produktiviteten og reduserer sykefravær blant ansatte. Som et anbefalt renholdsfirma på Østlandet er vi opptatt av å levere enestående kundeservice og et bredt tilbud til alle våre kunder, private så vel som bedrifter. Vi har som mål å drive miljøvennlig, noe som skal gjenspeiles i det vi leverer.

Offentlig godkjent renholdsfirma

Superservice AS er et offentlig godkjent renholdsfirma gjennom Arbeidstilsynet og våre tjenester er anbefalt av både utbyggere og eiendomsmeglere. Vi sikrer at du får en trygg og sikker vasketjeneste hos et av beste renholdsfirma. Alle våre tjenester leveres naturligvis med høyeste krav til kvalitet og service.

 

Super Service

Om Superservice AS

Superservice er et selskap som leverer renhold- og servicetjenester til private og bedrifter. Når du velger oss skal du være trygg på at vi leverer som avtalt, både i forhold til kvalitet og pris.

  • Hos oss kan du betale med sikre betalingsmetoder, som for eksempel Vipps eller bankterminal.
  • Alle våre medarbeidere får opplæring og setter kvalitet høyt i sitt arbeid
  • Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov

Våre renholdstjenester er tilpasset i samarbeid med kunden for å oppnå best mulig resultat. Enten du trenger hjelp med en flyttevask eller kontorvask, ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Våre renholdstjenester

Vi har et bredt spekter av tjenester innen renhold. Vi kan tilby alt fra flyttevask til mer periodisk renhold (kontorvask, vinduspuss, trappevask etc.) for bedrifter, private og eiendomsselskaper. Dette gjør at vi enkelt kan skreddersy løsninger som passer for hver enkelt kunde. Trenger du vaskehjelp til å vaske ned et lokale etter en fest eller kanskje nedvask av kontorlokalene etter utflytting? Vi tilbyr alt fra engangsoppdrag til faste renholdsavtaler.

  • Engangsoppdrag etter avtale
  • Visningsvask før boligfoto og visning
  • Flyttevask
  • Kontorrengjøring
  • Renhold av butikker og lagerlokaler
  • Byggvask og brakkevask

Områder hvor vi jobber

Vi holder til i Østfold og utfører renholdstjenester over hele Østlandet; Askim, Fredrikstad, Halden, Moss, Mysen, Sarpsborg, Oppegård, Ski, Langhus, Kolbotn, Oslo.