Kontorvask

Kontorvask

Lang erfaring og profesjonelle renholdstjenester ved kontorvask på Østlandet. Vi utfører renhold hos bedrifter, helseklinikker, butikker legekontor m.m. på Østlandet. Superservice AS er et erfarent renholdsfirma som utfører kontorvask og bedriftsrenhold for små og store selskap i Østfold og Oslo. Daglig renhold utført av flinke og kompetente renholdere fra Superservice vil bidra til et rent og sunt arbeidsmiljø for deres ansatte.

I tillegg til kontorvask tilbyr vi også renholdstjenester for bedrifter som er på flyttefot og flytter fra gamle til nye lokaler. Vi bistår gjerne med en sluttvask / nedvask av deres gamle kontorlokaler før disse tilbakeleveres til gårdeier.

Ønsker du et tilbud på kontorvask gleder vi oss til å høre fra deg. For å booke en helt uforpliktende befaring kan du bruke kontaktskjema eller ringe oss på 922 77 646.

Kontorvask | Motta pristilbud

Fyll ut skjema under og motta tilbud på kontorvask fra Superservice AS. For at vi skal kunne gi et mest mulig korrekt pristilbud kan du lese noen enkle tips under.

 • Hvor store er lokalene
 • Hvor ofte ønsker dere kontorvask
 • Ønsker dere andre tjenester (skifte matter o.l.)
 • Når på dagen ønsker dere vask
 • Har dere noen spesielle behov

Henvendelse for kontorvask

9 + 13 =

Hva er inkludert i en vanlig kontorvask

Rengjøring av kontorlokaler er en tjenester vi tilbyr til bedrifter, enten det er daglig vask eller rengjøringstjenester ved behov. Hva som er inkludert i en kontorrengjøring vil derfor kunne variere fra en kunde til en annen men generelt kan en kontorvask omfatte følgende:

* Rengjøring av alle gulv
* Toalett og bad – vask av speil, fliser, toaletter og vask
* Bytte ut sanitærartikler
* Kjøkken med kjøkkenfronter, benkeplate og rydding
* Bord og overflate
* Støvsuging av tepper og matter
* Rengjøring av typiske berøringspunkter
* Tørke støv på møbler, vinduskarmer, radiatorer, lysbrytere, PC-skjermer, tastatur etc
* Tømme søppelbøtter

Kundens behov og ønsker er alltid viktig for oss. Vi tilpasser oss kontorrenhold som skreddersys deres bedrift. Enten dere trenger at vi kommer hver dag, ukentlig eller for eksempel etter arbeidstid. Det er bare å ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for deg.

Områder hvor vi jobber

Vi holder til i Østfold og utfører kontorvask over hele Østlandet; Askim, Fredrikstad, Halden, Moss, Mysen, Sarpsborg, Oppegård, Ski, Langhus, Kolbotn, Oslo.

Kontorrenhold

Superservice AS tilbyr kontorrenhold for alle typer bedrifter i alle størrelser. Hos oss kan du bestille fast kontorrenhold eller enkeltvask. Sammen med kunde går vi gjennom og lager en renholdsplan for hva dere ønsker at vi skal gjøre og hvor ofte, enten daglig, ukentlig eller månedlig.

 • Vi tilbyr faste avtaler og utfører enkeltoppdrag
 • Kontorvask ved utflytting (flyttevask), kontoravvikling og tilbakestilling
 • Offentlig godkjent renholdsfirma
 • Østfold, Oslo, Oppegård, Asker, Bærum og Lillestrøm
 • Renholdstjenester med høy kvalitet
 • Konkurransedyktige priser